Загарбники повернулися до Кремінної та позривали всі прапори Ураїни – Голова Луганської ОВА Гайдай

Російські окупанти знову повернулися до міста Кремінна, що на Луганщині, та позривали в місті всі українські прапори. Населений пункт вони залишили напередодні. 

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

"Вже перелякані окупанти прибігли до Кремінної, позривали всі прапори і навмисне показують, що вони повернулися, що вони є. Я думаю, що це тимчасово", – сказав Гайдай.

За словами голови ОВА, люди настільки надихнулися успіхами в Харківській області, успіхами партизанського руху, підняттям прапорів у різних регіонах – і в Сватовому, і в Кремінній, у Старобільському районі, що росіяни розпочинають каральні операції.

"Відключають інтернет, навмисне показуючи, що їхня присутність є, і вдавайте, що ви не бачите кілометрові черги на виїзд до Луганська чи РФ", – розповів він.

При цьому, за словами Гайдая, до контрнаступу в Луганській області ЗСУ ще треба підготуватися.

"Я розумію, що люди після блискучої операції в Харківській області чекали, щоб ми записали з вами інтерв'ю в Луганську, але давайте будемо реалістами, цього, на жаль, не буде, хоча всім нам цього дуже хочеться. Все ж таки потрібно підготувати контрнаступ і провести його також добре, як зробив генерал Сирський в Харківській області", – сказав Гайдай.

Раніше голова Луганської ОВА повідомив, що окупанти відключили населенню доступ до мобільного інтернету, а також продовжують вивозити награбоване майно в бік РФ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER