Коригував обстріли окупантів: Жителя Запоріжжя засудили до 15 років

У Запоріжжі місцевий житель збирав інформацію про дислокацію та переміщення ЗСУ. Суд засудив його до 15 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна.

Про це повідомляє прокуратура Запорізької області.

"64-річного чоловіка визнано винним у державній зраді, вчиненій за попередньою змовою групою осіб", – йдеться в повідомленні.

Так, прокурори у суді довели, що у квітні 2022 року запоріжанин прийняв пропозицію від своєї невістки та добровільно вирішив сприяти у проведенні підривної діяльності проти України.

Він збирав інформацію про дислокацію та переміщення особового складу, бойової техніки ЗСУ на території Запорізької області.

Обвинувачений через особистий мобільний телефон відправляв зібрану інформацію своїй невістці, яка є мешканкою тимчасово окупованого Мелітополя і в подальшому передавала її ворогу.

Отримані від зрадників дані окупанти використовували для наведення та коригування ракетних ударів по позиціях українських військових у Запоріжжі та його передмісті.

Нагадаємо, за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України двох одеситів засудили до 10 та 14 років позбавлення волі. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER