За минулу добу поліція відкрила 22 провадження щодо обстрілів Херсонщини окупантами

Поліція фіксує воєнні злочини російських військових в Херсонській області.

Про це повідомили в пресслужбі МВС.

За минулу добу поліція відкрила 22 кримінальні провадження щодо воєнних злочинів російських військових. Ворожа армія обстріляла з артилерії смт Архангельське, села Любимівка, Ольгине та Станіслав, внаслідок чого пошкоджені житлові будинки. Серед місцевих є загиблі та поранені.

«Російські військові продовжують мародерити у Херсоні та селах області. У місцевих жителів відбирають авто і мототранспорт, обкрадають будинки. В обласному центрі за добу військові рф розмародерили будинки по вулицях Озерна, Кримська та Офіцерська», – повідомили в МВС.

За усіма фактами воєнних злочинів розпочаті кримінальні провадження за ст.438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу  України.

Як ми повідомляли, на деокупованих теріторіях Харківщини слідчі поліції збирають докази фактів катувань та вбивств цивільних російськими військовими.


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER