На тимчасово окуповані території Херсонщини прибув загін «кадирівців» – Генштаб

Для посилення російського угруповання на тимчасово захоплених територіях Херсонської області прибув підрозділ так званих «кадирівців», чисельністю до 1300 осіб.

Російські окупанти продовжують намагатися встановити повний контроль над територією Донеччиниі, утримати тимчасово захоплені райони Херсонщинии, Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Про це повідомили у Facebook Генерального штабу ЗСУ.

«На Південнобузькому напрямку противник продовжив обстріли вздовж лінії зіткнення. Крім того, ворог вів повітряну розвідку з застосуванням БпЛА – зафіксовано 36 вильотів. Для посилення російського угруповання на тимчасово захоплених територіях Херсонської області прибув сформований за національною ознакою підрозділ так званих «кадирівців», чисельністю до 1300 осіб», – йдеться в повідомленні.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони здійснила 33 удари по ворогу – знищено склад боєприпасів, завдано ураження по майже 25 опорних пунктах та місцях скупчення живої сили і техніки. Підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ на різних напрямках приземлено два БПЛА та одну керовану авіаційну ракету. Завдано ураження вісімнадцяти пунктам та понад двадцяти складам з боєприпасами та паливо-мастильними матеріалами.

Як ми повідомляли раніше, Генсек НАТО Єнс Столтенберг на спільній пресконференції з держсекретарем США Ентоні Блінкеном в Брюселі заявив, що Росія задіяла у війні з Україною понад 80% відсотків своїх сухопутних військ.

 


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER