Окупанти у Херсоні вдерлися до приміщення ДСНС та вигнали з робочих місць рятувальників – поліція

У Херсоні представники силових структур рф захопили та взяли під свій контроль приміщення та службовий автотранспорт служби з надзвичайних ситуацій. А також вигнали звідти рятувальників.

Про це повідомляє поліція Херсонської області у фейсбуці.

За даними правоохоронців, через злочинні дії окупантів ДСНСники не можуть виконувати свої службові обов'язки.

"Працівників, які були на чергуванні, погрозами примусили покинути робочі місця. Нині рятувальники не мають доступу до службових приміщень та не можуть виконувати свої функції", зазначають у поліції.

Факти мародерства російських військових також зафіксовані у Херсоні на вулиці Кримській, у багатоквартирному будинку:

"Окупанти пошкодили вхідні двері та під приводом проведення обшуків винесли з квартир все майно, яке завантажили на КАМАЗи, БТР і вивезли в невідомому напрямку. До поліції надійшло уже 7 заяв від власників помешкань. Вони повідомили, що після візиту військовослужбовців рф із квартир зникли всі меблі та побутова техніка, а те, що не забрали, окупанти знищили".

А у Чорнобаївці, Каховці та Скадовському районі озброєні військовослужбовці рф захопили в полон чотирьох чоловіків. Нині місцеперебування викрадених невідоме.

Загалом за минулу добу поліція відкрила 20 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів, скоєних військовими рф на території Херсонської області.

Нагадаємо, окупанти розшукують херсонців, яких влітку оголосили мертвими.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER