На Одещині cуд виніс вирок гранатометнику «ДНР»

За державну зраду чоловік проведе за гратами 15 років.

15 років ув’язнення – такий вирок виніс суд  чоловіку, який брав участь у складі незаконного збройного формування «ДНР» в якості гранатометника.

Про це повідомили в Телеграм-каналі Офіса Генерального прокурора.

Слідство встановило, що з травня 2014 року чоловік воював проти українських правоохоронців і військовослужбовців ЗСУ на території Донецької області.

«З 24 лютого 2022, перебуваючи на посаді гранатометника у складі бойового підрозділу 11 окремого мотострілецького полку «ДНР», воював проти Збройних Сил України на території Донецької області. Він брав участь у зайнятті та окупації населених пунктів Прохорівка, Кам'янське, Сонячне, Хлібодарівка, Донецьке, Вільне, Ближне, Бугаз, Новотроїцьке, Оленівка та Березове», – йдеться в повідомленні.

Гранатометника взяли в полон при бойовому зіткненні.

Нагадаємо, що Служба безпеки України скерувала до суду обвінувальний акт стосовно екскерівника Миколаївської окружної прокуратури, якого підозрюють у державній зраді.

 


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER