В ОК «Південь» відзвітували про знищення військових та техніки РФ

За результатами роботи ЗСУ на півдні України підтверджено знищення 11 окупантів, 2 танків Т-80, бойової машини десанту та 2 самохідних гармат 203 калібру «Піон».

Про це повідомили в Facebook Оперативного командування «Південь».

«Сили оборони продовжують ведення активних дій на Херсонському напрямку. Продовжуються бої з метою покращення положення по лінії фронту. Основні зусилля ворог зосередив на утриманні займаних рубежів», –  зазначили в повідомленні.

Також в ОК «Південь» наголосили, що ворог проводить перегрупування, вишукує можливості для налагодження логістичного забезпечення підрозділів, активізує повітряну розвідку.

«Авіацією Сил оборони по ворожих позиціях нанесено 2 удари, ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 170 вогневих завдань. Силу вогневого контролю відчули райони зосередження живої сили та бойової техніки, понтонна переправа в районі Дар’ївки та наведений міст в районі Нової Каховки», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Повітряні сили ЗСУ знищили ворожий «Алігатор» та шість безпілотників.


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER