ЗСУ знищили на півдні баржу з окупантами

У південнобузькій операційній зоні ситуація напружена, але її контролюють ЗСУ. При цьому ворог намагається утримувати займані рубежі і завдає ударів як по позиціях українських військових, так і по цивільному населенню.

Про це розповіли в ОК "Південь":

"Протягом ночі Бериславський район Херсонщини обстріляно з важкої артилерії, 5 ракет реактивної системи залпового вогню «Смерч» випущено по відкритій місцевості в Баштанському районі Миколаївщини. Без людських втрат. Нікопольський район ворог обстрілював з "Градів", мінометів та важкої артилерії. Поцілив по Нікополю та Марганецькій громаді. Кілька житлових будинків та адміністративних будівель пошкоджено. Минулося без загиблих та поранених".

 

Тим часом українські захисники завдають ворогу втрат у логістиці та управлінській діяльності,що суттєво деморалізує особовий склад окупаційних військ.

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано вогневе ураження районів зосередження живої сили, озброєння, військової техніки ворога та пунктів управління. При спробі ворога налагодити альтернативну переправу в районі Голої Пристані, знищено баржу з окупантами та бойовою технікою на борту. Вогневий контроль Каховського мосту не дозволяє ворогу провести ремонтні роботи", – розповідають військові.

Відтак підтверджені втрати ворога складають 30 росіян та 2 бойові машини піхоти. У Бериславському районі знищено склад ворожих боєприпасів.

Нагадаємо, останніми днями у Миколаївській області фіксують менше обстрілів. Голова обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає, що росіяни не мають ані технічних, ані фізичних можливостей наступати на регіон.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER