На Миколаївщині судитимуть організатора підпільного спиртзаводу

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт відносно 55-річного чоловіка, який організував підпільний мініспиртзавод із виготовлення "елітного" алкогольного фальсифікату.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Миколаївській області.

5 січня цього року слідчі провели обшуки за місцем мешкання чоловіка у Новій Одесі та в приміщеннях, де виготовлялась контрафактна продукція.

Правоохоронці виявили та вилучили пластикові ємності з більш ніж 2.7 тисячами літрів різноманітної алкогольної продукції та виробниче устаткування. Окрім того, поліцейські знайшли цукор, що застосовувався у якості сировини, барвники та 200 упаковок для елітних спиртних напоїв.

Тепер чоловіку за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів загрожує до п’яти років ув’язнення.

Як ми повідомляли раніше, у Миколаєві повідомили про підозру керівникам локомотивного депо за розтрату пального.


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER