З’явились супутникові знімки знищеної понтонної переправи росіян на Херсонщині

Знищену понтонну переправу через річку Інгулець Херсонської області зафіксував супутник Planet Labs. Її російські окупанти використовували для перекидання військ і техніки.

Про це повідомляє проект Схеми.

На знімках за 5 вересня помітні значні пошкодження самого Дар’ївського мосту, поруч з яким окупанти звели понтонну переправу.

Також можна побачити й пошкодження будівлі біля річкового причалу, де з початку повномасштабного вторгнення Росії стоїть неідентифіковане судно.

Напередодні в ЗСУ підтвердили знищення цієї переправи. Зазначалося, що ракетно-артилерійські підрозділи виконали 370 вогневих завдань по ППО ворога, районах зосередження сил і засобах, станціях РЛБ й понтонах неподалік Дар’ївки і вздовж Каховської ГЕС.

Як ми повідомляли раніше, окупанти планували збудувати понтонну переправу поблизу Дар’ївки. Однак Збройні Сили України їм у цьому завадили. Крім того, завдали нових ударів по Каховському мосту.


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER