За ранок ворог випустив по Україні понад десять ракет, одну з них збили над Миколаївщиною

Вранці неділі росіяни атакували понад 10 крилатими та балістичними ракетами різних типів. Дві  з них збила наша протиповітряна оборона.

Про це повідомила пресслужба Повітряних сил ЗСУ

"З початку доби 4-го вересня противник здійснив обстріл України ракетами різних типів повітряного та наземного базування. А саме – керовані авіаційні ракети Х-59, Х-31, протикорабельні П-800 "Онікс", крилаті ракети "Іскандер-К".

Усього було випущено більше десяти ракет, дві з яких Х-59 та імовірно "Іскандер-К" були знищені силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних сил Збройних сил України", – сказано в повідомленні.

А ОК «Південь» повідомило, що о 06.00 у небі над Миколаївщиною силами та засобами протиповітряної оборони збито крилату ракету класу “повітря-поверхня” Х-59, випущену російським багатофункціональним винищувачем СУ-35.

Ще одну ракету збито в районі Кривого Рогу на Дніпропетровщині.

У ПС ЗСУ відзначають, що ворог  продовжує використовувати зенітні ракети С-300, обстрілюючи прифронтову зону. Саме такими ракетами було завдано удар по Миколаєву сьогодні вранці.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER