ЗСУ взяли 5 одиниць ворожої техніки у якості трофеїв на південнобузькому напрямку

На південнобузькому напрямку ситуація залишається напруженою та динамічною. Ворог продовжує оборонні дії, водночас втрачає логістику і моральний дух.

Про це розповіли в ОК "Південь".

"Протягом ночі наніс два авіаудари по наших позиціях. У відповідь ударний ворожий гелікоптер Ка-52 та бомбардувальник Су-24 отримали пошкодження і поспіхом ретирувалися. Окупаційні війська продовжували обстріли населених пунктів.По Нікопольському району завдали ударів ворожі «Гради» та важка артилерія. Минулося без загиблих та поранених", – йдеться у повідомленні.

В ОК "Південь" наголошують, що у Нікополі обійшлось без руйнацій. У Марганці понівечені кілька будинків, господарських споруд, автівок та газогонів.

У Криворізькому районі під ворожий вогонь важкої артилерії та «Урагану» потрапила Широківська громада і Інгулець. Є руйнування приватних будинків. Люди неушкоджені.

"Перед світанком ворог атакував Миколаївщину ракетою повітряного базування Х-59, випущеною з Су-34. Внаслідок влучання в логістичний склад сталася пожежа, яку оперативно ліквідовано. Без людських втрат. Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами продовжено виконання вогневих завдань, в тому числі й по районах зосередження живої сили, зброї та техніки ворога", – розповідають військові.

Вдалось знищити 22 росіян, 1 танк, гаубицю 122-го калібру та 2 – 152-го «Мста-Б», 2 одиниці авто-бронетехніки. У якості трофеїв українські захисники взяли5 одиниць ворожої броньованої техніки та зенітну установку.

Нагадаємо, росіяни мають на півдні кілька шляхів поставки зброї, проте їх вогнем контролюють Збройні Сили України.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER