Росія укомплектовує нові армійські корпуси небоєздатною технікою – розвідка

Росіяни створюють нові військові частини та з'єднання через втрати в Україні. Однак створення нових армійських корпусів забирає багато часу. Крім того, військових часто забезпечують небоєздатною технікою. 

Про це розповіли у ГУР:

"Зазнаючи військових невдач та катастрофічних втрат особового складу та техніки, росія намагається створювати нові військові частини та з’єднання. Новий армійський корпус росія зможе сформувати лише до кінця листопада".

Основною проблемою є людський ресурс. Адже для того, щоб підготувати нормального спеціаліста потрібно 3-4 місяці.

Також проблемою є комплектування технікою та озброєнням.

"Вся новітня техніка була на озброєнні тих батальйонно-тактичних груп, які заходили на нашу територію в лютому-березні. Зараз ми бачимо, що всі підрозділи, що формуються, оснащуються іще радянськими зразками озброєння, які знімаються з баз зберігання й арсеналів та поступають у війська. За нашими оцінками 40 відсотків бойової техніки не боєздатна. Її потрібно ремонтувати та приводити до ладу”, – пояснив представник воєнної розвідки України Вадим Скібіцький.

 

Нагадаємо, майже 30 мільйонів доларів збитків зазнала Росія від двох безпілотників Bayraktar за останні 3 доби.
 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER