До Миколаєва прибув гендиректор Міжнародного Червоного Хреста

В п'ятницю, 2 вересня до Миколаєва прибула делегація Міжнародного комітету Червоного хреста на чолі з генеральним директором організації Робертом Мардіні та головою Делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Паскалем Хундтом.

Про це повідомив заступник голови Миколаївської ОВА Юрій Гранатуров.

Керівники Червоного Хреста обговорили з очільниками Миколаївської ОВА можливу співпрацю в  області. У зустрічі брали участь заступник голови ОВА Валентин Гайдаржи та начальник обласного управління охорони здоров'я Максим Безносенко.

"Під час цієї зустрічі було розглянуто низку технічних питань, зокрема: варіанти відновлення якісного водопостачання в Миколаєві за участю цієї міжнародної організації та інші завдання, які стосуються нормального життєзабезпечення населення Миколаївської області в період війни", – зазначив Гранатуров.

Зокрема, заступник губернатора сподівається на позитивні результати зустрічі вже найближчим часом "в багатьох важливих технічних та фінансових проєктах".

Нагадаємо, в Офісі Президента закликають Червоний Хрест втрутитися у псевдосуд бойовиків над полоненими.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER