Віталій Кім просить не розглядати кандидатуру Олександра Омельчука на посаду голови Миколаївської РВА

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім звернувся до Офісу президента з проханням залишити без розгляду призначення ексзаступника міського голови Олександра Омельчука на посаду голови Миколаївської районної адміністрації.

Про це повідомив начальник Миколаївської обласної адміністрації Віталій Кім.

"Виправляємо кадрові помилки. Відправили прохання залишити без розгляду призначення Олександра Омельчука. Разом до перемоги", — написав Віталій Кім у своєму телеграм-каналі.

Призначення Олександра Омельчука на посаду голови райадміністрації погодив Кабінет Міністрів під час засідання 23 серпня. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Погоджено призначення Омельчука Олександра Андрійовича головою Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області", — написав Тарас Мельничук.

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія негативно відреагував на нове кадрове призначення. Зі слів Арахамії, він звернувся до Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, представника Офісу президента та керівництва Миколаївської обладміністрації щодо недопущення призначення Омельчука на посаду голови районної адміністрації.

"Дізнався зі ЗМІ, що на посаду голови Миколаївської РВА намагається прорватися кандидат, який має багату "ватну" біографію. Ця інформація обурила багатьох людей. Тому я вже звернувся до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка й голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма щодо виправлення цієї кадрової помилки", — написав Давид Арахамія у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, 23 серпня, Кабмін призначив головою Миколаївської РДА Олександра Омельчука.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER