В мережі з’явилося відео з пораненим і контуженим херсонським колаборантом, на якого було скоєно замах

Так званий «заступник голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області» Кирило Стремоусов оприлюднив в мережі відео з окупаційним «начальником департаменту внутрішньої політики» Ігорем Телегіним, на якого нещодавно був скоєний замах, пише "Мост".

Після спрацювання біля його автомобілю вибухового пристрою Телегін вижив, але отримав контузію й чисельні поранення. Зараз він перебуває в лікарні.

До нього завітав Кирило Стремоусов й трохи познущався з «чиновника». Стремоусов записав відео, й під час цього примусив Телегіна стояли поруч з ним. На відео неможна не помітити, що поранений і контужений Телегін перебуває в такому стані, що йому дуже важко стояти. А наприкінці ролику, який тривав трохи більше хвилини, він мало не впав.

 

На відео Стремоусов і Телегін несли звичну для них маячню про «укранацистів», а також про те, що «великая Россия всех победит». Але насправді ситуація така, що плани Росії щодо захоплення України руйнуються, а перспективи визволення окупованих територій стають все більш реальними.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER