Ердоган запропонує Зеленському тимчасове припинення вогню — ЗМІ

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган під час сьогоднішньої зустрічі з Володимиром Зеленським обговорюватиме кроки для припинення війни Росії проти України "дипломатичним шляхом". Він може запропонувати українському главі тимчасове припинення вогню на фронті та відновлення переговорів з агресором.

Про це повідомляє телеканал NTV.

Важливо, що припинення вогню гратиме на користь Росії, яка тільки цього й домагається. Внаслідок цього армія РФ зможе підготуватися до нового наступу: накопичити додаткові ресурси та поновити втрати. 

За даними ЗМІ, Ердоган також запропонує Зеленському організувати зустріч з російським президентом Владіміром Путіним в Анкарі. 

На додачу він підтримає поширення угоди про виведення зерна на іншу продукцію, а саму модель "продуктової угоди" запропонує взяти за основу у врегулюванні ситуації в Україні.

І  в Україні, і на Заході наголошують на тому, що переговори з Росією можна буде проводити лише після повного розгрому армії окупантів на полі бою. Радник голови ОП Михайло Подоляк пояснює, що зараз РФ не потрібні справжні мирні перемовини та підписання якогось стабільного документа, а лише оперативна пауза для відновлення військ та нарощування бойової готовності. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER