Головою правління ГО «КримSOS» обрано херсонця Олексія Тільненка

Новим головою правління громадської організації «КримSOS» став Олексій Тільненко.

Каденція попереднього голови правління Дениса Савченка завершилась на початку серпня 2022 року, він склав свої повноваження після двох років на посаді.

Загальними зборами членів організації «КримSOS» був обраний новий голова правління Олексій Тільненко, який редставлятиме організацію, координуватиме напрями діяльності та займатиметься подальшим розвитком «КримSOS».

«Команда КримSOS висловлює подяку Денису Савченку за два роки відповідального та продуктивного керування організацією. Попри те, що ці роки видалися складними для України та світу, КримSOS не тільки не припинив рух до своїх цілей, але й отримав нові перемоги та можливості для розвитку. Також команда вітає Олексія Тільненка з новою посадою та бажає успіхів у подальших справах та рішеннях», – говориться в повідомленні «КримSOS».

«КримSOS» — громадська ініціатива, створена 27 лютого 2014 року для оперативного та об'єктивного висвітлення подій, які відбуваються в тимчасово окупованому Криму.

З липня 2014 року «КримSOS» є виконавчим партнером Регіонального представництва Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Білорусі, Молдові та Україні. «КримSOS» надає гуманітарну та юридичну допомогу переселенцям, інформує про події в Криму, займається програмами соціальної адаптації для переселенців, а також адвокаційними проектами.

Нагадаємо, Зеленський звільнив очільників СБУ в трьох областях та столиці.

 


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER