У березні окупант зґвалтував мешканку Миколаївщини, погрожуючи розправою над її дитиною

У березні російський окупант зґвалтував 31-річну мешканку Баштанського району, погрожуючи розправою над її дитиною.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

До поліції 15 серпня надійшло повідомлення від мешканця Баштанського району про те, що російський військовий зґвалтував його доньку. Подія сталась на початку березня під час окупації села. Тоді військовослужбовці РФ здійснювали фільтраційні заходи та перевіряли усіх мешканців села. Під час такої перевірки одного із будинків військовий рф зґвалтував 31-річну жінку, погрожуючи розправою їй та її дитині.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни». Поліцейські вживають заходів щодо встановлення особи ґвалтівника.

«Жоден російський злочинець не уникне відповідальності за вчинення злочинів, скоєних на території України, у разі, якщо залишаться живими», – говориться в повідомленні.

Нагадаємо, російський військовий з 64-ї мотострілецької бригади, яка окуповувала Бучу, зізнався російському ЗМІ у розстрілах мирних жителів села Андріївка.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER