Ворог вкотре обстріляв Нікопольський та Криворізький райони. Є поранений

Вночі під ворожі обстріли вкотре потрапили Криворізький та Нікопольський район Дніпропетровщини.

Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

У результаті обстрілу в Марганці одна людина отримала поранення.

«Напружена ніч ворожих атак… Російська армія знову обстріляла два райони – Нікопольський та Криворізький. Тричі! накрила вогнем Нікопольський. По Нікополю поцілили зі ствольної артилерії. 20 прильотів», – повідомив Резніченко. 

Так, у місті пошкоджено дев’ять багатоповерхівок та вісім приватних будинків, а також школа та кілька магазинів. Крім того, під обстріл потрапили газопроводи та лінії електропередач. Як результат, кілька тисяч жителів Нікополя лишилися без світла. На місці працюють електрики.

«По Марганцю росіяни били з «Градів». У мирні квартали прилетіло 30 російських снарядів. Поранений 69-річний чоловік, він у лікарні. У місті понівечені понад 10 приватних будинків та електромережа», – додав Резніченко. 

Криворізький район російські загарбники обстріляли з РСЗВ «Ураган». Зокрема, під ворожий вогонь потрапила Зеленодольська громада. Обійшлося без жертв, руйнувань також не зафіксовано.

Нагадаємо, окупанти знову наступають на сході задля відволікання ЗСУ від півдня.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER