В окупованому місті на Херсонщині людину затоптали в черзі за російською пенсією

Трагічний випадок стався в окупованому місті Генічеську під час видачі окупантами російських пенсій: натовп затоптав на смерть людину.

Про це повідомляє місцевий паблік з посиланням на генічеського колаборанта Сергія Мухіна.

Колаборант повідомляє, що трагедія сталася через те, що утворилося велике скупчення людей: за російськими пенсіями прийшли не тільки містяни, а ще й приїхали мешканці сіл, бо там окупанти та їх посіпаки не змогли налагодити систему видачі.

Повідомляється, що натовп був такий, що до постраждалої людини не міг дістатися автомобіль «швидкої», довелося втручатися російським військовим. На жаль, лікарям не вдалося врятувати людину.

Скріни з Телеграм-каналів

Мухін звинувачує в трагедії місцевих чиновників, які нібито наслідували «принципи недбальства й некомпетентності, як й при Україні». Але до окупації нічого подібного ані в Генічеську, ані ще десь на Херсонщині не було. Система пенсійного забезпечення працювала нормально, й люди не були змушені їхати з сіл в райцентр, щоб там загинути в тисняві.

Тому винні в трагедії виключно окупація, а також окупанти й колаборанти.

Нагадаємо, окупанти можуть присудити довічне ув'язнення херсонцю, який допомогав ЗСУ.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER