Неспокійний вечір на Херсонщині: неподалік Нової Каховки знов лунали вибухи

У тимчасово окупаній Херсонській області – неспокійний вечір: мешканці Нової Каховки повідомляють про сильні "хлопки". Звуки доносяться з-поза меж міста.

Гучні вибухи у районі Нової Каховки прогриміли після 21:00 11 серпня, інформує телеграм-канал "Збройні Сили України. Війна з окупантами". Попередньо йдеться про точкові влучання у позиції росіян.

Херсонські пабліки з посиланням на новокаховчан повідомляють, що у місті також лунає сигнал повітряної тривоги, а "хлопки" були дуже потужними.

У мережі оприлюднили аудіозапис, надісланий дописувачами з Нової Каховки.

З'явилося також і відео ймовірного "прильоту". Попередньо, працювала система ППО окупантів, але повідомляють і про влучання. 

Крім того, є повідомлення про вибухи й у сусідній Каховці. Місцеві мешканці пишуть про гул і заграву з боку Каховської ГЕС.

Нагадаємо, вдень повідомлялося про звуки вибухів в обласному центрі. Попередньо, є інформація про точкові "прильоти" у місцях базування ворога у передмісті Херсону.

Сьогодні у Херсонській області також декілька разів оголошували повітряну тривогу – вперше за тривалий час після російського вторгнення та окупації регіону (до цього востаннє сирену вмикали 15 квітня).

Крім того, депутат Херсонської облради Сергій Хлань повідомив, що в окупованій Новій Каховці російські військові розмістили реактивні системи залпового вогню "Град" під прикриттям цивільних об'єктів.

Нагадаємо, через російські обстріли спалахнули 100 гектарів лісу на Херсонщині.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER