Нищать росіян на Херсонщині: десантники показали британські гаубиці в роботі

Британські 105-мм артилерійські системи ефективно допомагають українським десантникам знищувати російських окупантів на півдні України.

Відео опубліковано на сторінці командуванняДШВ у Facebook.

— Артилерійські підрозділи Десантно-штурмових військ  Збройних сил України вже добре опанували та на практиці застосовують британські 105-мм гаубиці L119. Саме на Херсонщині вони допомагають українським гармашам ефективно уражати та знищувати вогневі цілі противника, – йдеться у повідомленні.

Десантники пояснюють переваги цієї зброї: неабияким чинником є її швидкострільність та мобільність, а від цього в реаліях сучасного бою залежить живучість артилерійських систем та їхніх розрахунків.

Нагадаємо, ЗСУ в ніч на 8 серпня вчергове вдарили по Антонівському та Каховському мостах на Херсонщині, а також базах росіян у Мелітополі.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER