Окупанти і пропагандисти РФ пропонують розстрілювати вчителів у Мелітополі, аби «навчити любити Росію»

Російські пропагандисти пропонують розстрілювати всіх, хто не любить Росію, а почати окупанти хочуть з вчителів.

Про це повідомив мер окупованого Мелітополя Іван Федоров.

"Розстріли всіх, хто відмовився співпрацювати з окупантами, та захоплення членів їхніх родин – таке "майбутнє" українцям на окупованих територіях пророкують російські псевдоексперти в ефірі радіо "Комсомольська правда", – написав Федоров у своєму Telegram-каналі.

За його словами "Локальний запорізький ГУЛАГ" росіяни пропонують створити у Запорізькому регіоні і, зокрема, у Мелітополі. Репресії пропонують розпочати з вчителів – "аби навчити любити Росію".

На підтвердження своїх слів мер окупованого міста розмістив уривок телеефіру, де пропагандисти з задоволенням розповідають, як потрібно через розстріли навчити українців любити росіян.

«І це відбувається з нами зараз, у 21-у столітті. Вірю, що кожен, хто знущається над мирним населенням та чинить тортури над українцями, буде покараний. Ми вистоїмо попри все», – резюмував Федоров.

Нагадаємо, розслідувачі ідентифікували окупанта, який катував і стратив українського бійця. Садистом виявився найманець з батальйону «Ахмат» тувинець Очур-Суге Монгуш.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER