В Одесі посадовців УЗ викрили на хабарі: організували схему для прикриття крадіжок пального

Двох посадовців Одеської регіональної філії АТ "Укрзалізниця" викрито на одержанні 200 тисяч гривень хабаря.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За даними слідства, посадовці, відповідальні за виконання заходів із запобігання економічним правопорушенням на залізниці, налагодили незаконну схему одержання неправомірної вигоди з співробітників виробничого підрозділу регіональної філії", – йдеться в повідомленні.

За нестворення перешкод у їх діяльності, у зв’язку з виявленням надлишків дизельного пального, вимагали щомісячну платню у сумі 100 тисяч грн.

"Вони також підбурювали керівництво виробничого підрозділу до розкрадання товарно-матеріальних цінностей Одеської залізниці. Правоохоронці викрили їх безпосередньо під час одержання чергового траншу 200 тисяч гривень", – додають в відомстві.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру двом посадовцям одного з управлінь Одеської регіональної філії АТ "Укрзалізниця" за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Нагадаємо, СБУ назвала колаборантів, які допомогли Росії викрасти українського зерна на понад $200 млн.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER