На Миколаївщині загинув командир батальйону 36-ї бригади морської піхоти Євген Чорноконь

В районі виконання бойових завдань трагічно загинув командир батальйону 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського майор Євген Чорноконь.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці бригади.

Від початку війни у 2014 році Євген ще курсантом військового вишу мужньо боронив рідну землю від російських загарбників в АТО. Після випуску він проходив службу в танковому батальйоні бригади. Будучи командиром танкової роти, виконував бойові завдання в АТО/ООС на Маріупольському напрямку.

З початку повномаштабного вторгнення окупантів майор Чорноконь очолив батальйонно-тактичну групу бригади, яка успішно виконувала завдання з оборони Миколаєва та згодом знищення окупантів на Херсонщині. Чорноконю було 28 років. У квітні 2022 року він був нагороджений медаллю «За військову службу Україні».

«Справжній офіцер, який свідомо йшов шляхом захисника України. У найважчі моменти він вважав за честь брати на себе відповідальність за підлеглих і за успіх у виконанні бойових завдань. Євген Миколайович був хоробрим воїном, мужнім командиром, щирим другом та вірним патріотом України. Спочивай з миром, Воїне… Герої не вмирають!» – говориться в повідомленні.

 


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER