У Крим доправляють ракети для С-300 і С-400, перекинули нову БТГ

Ворожа батальйонно-тактична група російських десантників зайшла до анексованого Криму після відновлення. Скоріш за все, як припускають в ГУР Міноборони, їх планують відправити на війну РФ проти України.

Про це повідомляє представник відомства Вадим Скібіцький в коментарі для “Радіо Свобода”.

"Зараз зайшла батальйонно-тактична група повітряно-десантних військ після свого відновлення – вона зайшла до Криму і після цього висуватиметься на територію півдня України. Тож там постійний рух. Вони посилили систему протиповітряної оборони (ППО). Вони розуміють, що є загроза", – сказав він.

Чиновник українського ГУР також уточнив, що літаками до Криму ворог доправляє ракети для зенітно-ракетних комплексів С-300 і С-400.

"Постійно на Кримський півострів перевозять вантажі військового призначення. Тому транспортники у Криму – це не новина для нас, бо переміщуються ті ж ракети для зенітно-ракетних комплексів С-300, С-400. Переміщуються інші військові вантажі. Переміщається особовий склад", – пояснив Скібіцький.

Нагадаємо, нещодавно на Херсонщині ударом HIMARS знищено ешелон із ворожою технікою


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER