Нові споруди обов’язково будуватимуть з бомбосховищами – Рада ухвалила закон

Верховна Рада ухвалила законопроєкт №7398, що передбачає обов'язкове розміщення бомбосховищ під час будівництва нових споруд в Україні. Законопроєкт в цілому підтримали 280 народних депутатів.

Про це в Телеграмі повідомив народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк.

«Тепер наявність бомбосховищ при будівництві нових споруд обов’язкова. Рада прийняла №7398 в цілому – 280», – зазначив він.

Законопроєкт передбачає створення трьох нових електронних реєстрів, що міститимуть дані про адреси, будівлі та споруди, адміністративно-територіальні одиниці та територіальні громади.

Це допоможе вирішити проблеми, пов'язані з обліком нерухомості, створить передумови для захисту права власності на об'єкти нерухомого майна та розвитку системи оподаткування. Окрім того, реєстри будуть важливим ресурсом для Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Як повідомлялося, законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення вимог цивільного захисту під час планування та забудови територій був зареєстрований у парламенті 22 травня.

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла урядовий законопроєкт № 7427, який передбачає встановлення мораторію на підвищення тарифів на тепло для населення.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER