Літаки рф вранці випустили 13 ракет по Затоці

Російські війська сьогодні вранці атакували район Затоки (Одеська область). Загалом ворожою авіацією було випущено 13 ракет.

Про це повідомляє речник командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат під час брифінгу.

"За нашою інформацією, те, що відбулося рано вранці, це було завдано ударів літаками Су-35 та Су-30 з акваторії Чорного моря. Базування літаків – аеродром "Ахтубінськ". Близько о пів на п'яту було трьома цими літаками завдано ударів ракетами Х-59, вилетіло 5 ракет переважно по Одеській області, район Затоки та інші місця", – розповів Ігнат.

При цьому він зазначив, що вже через пів години після цього відразу ж 10 далеких бомбардувальників Ту-22М3 завдали ще вісім ударів ракетами Х-22 з акваторії Чорного моря.

"Вже в районі 5:00, через пів години, відразу ж 10 літаків Ту-22М3, це далекі бомбардувальники, район їх базування – на півночі від України, аеродром "Шайківка", Росія. Вони перелетіли в акваторію Чорного моря і звідти теж завдали 8 ударів ракетами Х-22. Переважно теж по Одеській області, район Затоки, де розміщується всім відомий міст", – повідомив Ігнат.

Нагадаємо, рано вранці 26 липня окупанти знову обстріляли Миколаїв із ЗРК С-300 з тимчасово окупованої Херсонщини. По місту було випущено 9 ракет – вони зруйнували два приватних транспортних підприємства та комунальну котельню.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER