Елеватор з 5 тисячами тонн зерна і шкільне подвір’я: російські ракети вдарили по Дніпропетровщині

Російські окупаційні війська знову обстрілювали Дніпропетровщину. Цього разу – Синельниківський район, де ракети влучили в елеватор, шкільне подвір'я, а також у приватний будинок.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

"Наша область знову під російським вогнем. Ворог обстріляв Синельниківський район. Ракета поцілила у елеватор. Там зруйновані склади з більш ніж п’ятьма тисячами тонн зерна. Ще один удар прийшовся по шкільному подвір’ї. Пошкоджені фасад та покрівля місцевого ліцею, вибито понад 50 вікон. І є влучання у приватне обійстя місцевих мешканців", – написав він.

Попередньо, під час атаки люди не постраждали.

"Російська орда знову стріляє у мирних людей. Ніяких військових у селах не було. Ця атака в черговий раз доводить: російська армія – армія-терорист", – наголосив голова ОВА.

Також російські війська в ніч на понеділок, 18 липня, кілька разів обстріляли з ракетних систем залпового вогню місто Нікополь на Дніпропетровщині.

Нагадаємо, в ніч на 18 липня росіяни вдарили ракетами по автосалону та магазину сільгосптехніки у Миколаєві.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER