“Херсоноблэнерго” предупреждает об отключениях света на несколько часов

Сегодня ПАО "ЭК" Херсоноблэнерго" распространило сообщение, в котором говорится, что в Херсоне возможно введение графика отключения электричества. И не на час, а на 2-5 часов.

В тексте говорится: "у зв’язку з виникненням гострого дефіциту небалансу потужності, який стався по причині аварійного відключення блока №3 Запорізької АЕС та аварійним ремонтом 16 енергоблоків ТЕС, а також для недопущення спрацювання гідроресурсів та відокремлення ОЕС України від країн Балтії та СНД, по Україні, у т.ч. по Херсонській області та м.Херсону, Державне підприємство “НЕК”Укренерго” з 01.12.2014р. був введений в дію графік аварійного відключення споживачів (ГАВ). У разі якщо ситуація не поліпшиться, можливе введення спеціального графіка аварійного відключення споживачів (СГАВ), який передбачає значні обсяги відключення споживачів, термінами від 2 до 5 годин по кілька разів на добу."

авария, отключение света, Херсоноблэнерго

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER