ЦИК предупредила 9 кандидатов, участвующих в выборах на Херсонщине

14 июля Центральная избирательная комиссия объявила предупреждение девяти кандидатам в избирательном округе №183 на промежуточных выборах в Верховную Раду в связи с нарушением сроков открытия счета своего избирательного фонда.

Об этом сообщает пресс-служба «Опоры»:

«Відповідно до частини першої статті 48 Закону України «Про вибори народних депутатів» кандидат зобов’язаний відкрити рахунок свого виборчого фонду не пізніше як на десятий день з дня його реєстрації ЦВК. Дев’ять кандидатів в народні депутати по херсонському виборчому округу не дотримались цієї норми Закону: Михайло Бословяк (самовисування), Алла Лежавська (самовисування), Сергій Линник (самовисування), Володимир Миколаєнко (самовисування), Анатолій Перепелиця(самовисування), Віталій Плугатарьов (Радикальна партія Олега Ляшка), Олена Редько (самовисування), Анна Середа (Партія «Опозиційний блок»), Тетяна Труш (самовисування). 

За це порушення, згідно з пунктом шість частини другої статті 61 Закону, на своєму засіданні 14 липня Центральна виборча комісія оголосила  попередження вищезазначеним кандидатам.

Серед кандидатів, які невчасно відкрили рахунки своїх виборчих фондів, найбільш активну передвиборну кампанію вела Анна Середа, кандидатка від «Опозиційного блоку». Решта кандидатів не виявляли активності у веденні передвиборної кампанії».

Напомним, 17 июля в Херсонской области пройдет голосование на промежуточных выборах в ВР. Претенденты борются за мандат, ставший вакантным после назначения депутата от БПП Андрея Гордеева главой Херсонской ОГА.

выборы, предупреждение, ЦИК

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER