Спортивні чоловічі майки: які бувають та де можна носити? – пресреліз

Спортивні майки для чоловіків зараз стали одними з найпопулярніших речей, адже вони перетворились зі спідньої білизни на самостійний елемент одягу.

В інтернет-магазині PUMA можна придбати якісні та стильні майки чоловічі від відомого німецького бренду. В каталозі ви можете вибрати модель будь-якого кольору та розміру. Достатньо кілька секунд, щоб завдяки зручній системі фільтрів вибрати оптимальний варіант. Інтернет-магазин PUMA запропонує вам знижку 10 % за підписку та безоплатну доставку, якщо вартість замовлення перевищить 2500 грн.

Які бувають спортивні чоловічі майки?

Всі спортивні майки для чоловіків можна розділити на моделі з бретелями (боксерки та інші варіанти) та теніски. Перший тип також називають тренувальним, такий одяг є відкритим, він вигідно підкреслює накачане тіло. Теніски — це футболки без рукавів, завдяки вільному крою такі моделі приховують недоліки фігури. Це класичний варіант для спортивних тренувань.

Майки-боксерки належать до більш популярних, адже вони мають такі переваги:

  • практичність;
  • зручність;
  • універсальність;
  • доступність;
  • різноманітність.

Боксерки виконують захисну, естетичну, тонізувальну та кліматичну функції. Такий одяг запобігає перегріву під час тренувань та забезпечує максимальний комфорт.

Якісні спортивні майки виготовляють з натуральних тканин. Частіше за все використовують бавовну, адже вона м’яка, комфортна, добре вбирає вологу і пропускає повітря. Також вироби з бавовни довгі роки зберігають гарний зовнішній вигляд.

Щоб річ була більш практичною та простою в догляді, до складу додають синтетику, наприклад, поліестер або еластан.

Де можна носити спортивні чоловічі майки?

Такі речі чудово пасують як до спортивних, так і повсякденних аутфітів. Але не слід забувати, що це відкритий одяг, тож носити його треба лише у неформальній обстановці.

Майку можна вдягнути:

  • у спортзал — вона підійде для кардіотренувань, занять боксом та іншими силовими видами спорту;
  • на пляж — для купання і пляжних ігор;
  • на вихід у місто — забезпечить максимальний комфорт влітку;
  • на пікнік — в спекотний день тіло зможе дихати.

Вибирайте чоловічі майки PUMA для активного життя — без них складно уявити собі прогулянки містом у спекотну пору року або активні тренування у спортзалі.

На правах реклами 


Олеся Баранцевич

Журналістка-розслідувачка МЦЖР. Авторка антикорупційних розслідувань, співавторка розслідувань про воєнні злочини російських окупантів в Україні. Лауреатка Всеукраїнської премії імені Василя Сергієнка.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER