Економіка Росії не зможе забезпечувати ведення агресивної війни вже через три місяці – ГУР

Щодня Росія несе колосальні витрати на ведення бойових дій, що призводить до виснаження економіки. Однак, ні втрати російських військових, ні погіршення економічного стану не зупиняють Володимира Путіна. Ресурси РФ на ведення війни вичерпуються.

Про це розповів керівник ГУР Кирило Буданов, передає Центр журналістських розслідувань.

Росія ще має час до кінця весни, щоб досягти хоч якихось успіхів на фронті. Кремль вже втратив велику кількість ресурсів, озброєння та людей. Влітку в держави-агресора закінчаться кошти на ведення війни.

«Її економіка і виробництво не в змозі покрити ці втрати. Вона змінила свій військовий ланцюг командування. Якщо російські військові не досягнуть своїх цілей цієї весни, у Росії закінчаться її інструменти війни», – зазначив Буданов.

Варто додати, що 2022 рік Росія завершила з дефіцитом бюджету у 2,3 відсотка ВВП. Для того, щоб покрити витрати, у РФ підняли податки для бізнесу.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов спрогнозував, що чекає на Україну та Росію у 2023 році. У росіян лишилося ракет на 2 масованих удари по Україні — вони зменшують кількість, щоб тримати імітацію інтенсивності.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER